Program 1 Anggota 1 Rumah

alimi_property

ASKAR & PDRM untung atas angin RM30,000 kalau beli rumah sekarang

Program 1 Anggota 1 Rumah. ASKAR & PDRM !!! Betul..nak untung dalam hartanah, bukan waktu menjual sahaja, tapi waktu membeli. Macam mana nk untung waktu membeli? Beli pada harga yg lebih murah daripada kejiranan yg berhampiran.


Khas untuk para askar & PDRM, ada satu projek yg khas utk anda dan projek ni, anda dapat harga RM30,000 lebih murah berbanding orang lain yg BUKAN ASKAR & PDRM. Ini bermaksud, anda dah buat untung RM30,000 atas angin waktu membeli (dan orang lain tak boleh, sebab ini special untuk ASKAR & PDRM sahaja)!


Ya…orang lain tak boleh beli projek ni. (Tapi lepas anda beli, anda nak jual kepada sesiapa pun boleh) Ini bukan rumah townhouse, apartment, kondo. Tapi, ini adalah rumah teres 1 tingkat. Kita pun tahu demand untuk rumah teres sgt tinggi. Nak beli rumah pun cukup senang. Tak perlu 10% deposit jika anda layak mohon LPPSA.


Kos2 lain adalah FREE

Ini tabungan persaraan anda. Keluarga anda pun boleh berteduh di rumah yg selesa.

Jom kami bantu anda miliki rumah teres murah. Hubungi kami untuk info lanjut.

Lihat sini skim perwira negara

MOST VISITORS ALSO READ THIS ARTICLE

alimi_property
Tips Bina Rumah Atas Tanah Sendiri!
Jika anda ingin membina kediaman impian, adalah lebih baik anda…
alimi_property
Apa Itu DSR?
Apa Itu DSR?Dalam urusan membeli rumah, perkara utama…
alimi_property
Program 1 Anggota 1 Rumah
Betul..nak untung dalam hartanah, bukan waktu menjual sahaja, tapi…
  • 1
  • 2